Having trouble viewing this email? Click here to view the web version.
 

pla.NET.gr

pla.NET.gr pla.NET.gr pla.NET.gr pla.NET.gr pla.NET.gr pla.NET.gr

Linking the planet!


English language is following after Greek (please scroll down).

  Ακολουθεί το περιεχόμενο του newsletter στα Ελληνικά.

Ολοκλήρωση νέων Project


Κατασκευή eshop bebejou.gr σε πλατφόρμα Opencart

Με χαρά σας ανακοινώνουμε το νέο μας έργο! Το bebejou.gr είναι το νέο και ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) της εταιρίας "bebejou Hellas".

Το έργο διήρκησε μερικούς μήνες αλλά το αποτέλεσμα πραγματικά μας δικαιώνει! Με λεπτομέρεια στο design από pixel σε pixel, τη σωστή λειτούργια των τεχνολογιών αγοράς, την ευχρηστία του επισκέπτη και πολλά άλλα. Βάλαμε όλο μας το μεράκι και εμπλουτίσαμε ένα Opencart με απίστευτες "καστομιές" και με όλες τις τελευταιές τεχνολογίες που υπάρχουν στο χώρο του Web Design / Developement, όπως Parallax, CSS3, HTML5, JQuery Frameworks, Google APIs, κ.α.

Πιο συγκεκριμένα, στo ανανεωμένο διαδικτυακό τόπο της bebejou, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί γρήγορα και απλά μεταξύ των ενοτήτων από το κύριο μενού και να απολαύσει τις νέες δυνατότητες του ιστότοπου:

•  Ο χρήστης μπορεί να βάλει στο καλάθι το προϊόν του με ένα μόνο κλικ
•  Η ολοκλήρωση της παραγγελίας πλέον είναι πιο εύκολη απο ποτέ διότι όλα τα βήματα γίνανε μόλις ένα, με το σύστημα "Onepage Checkout" που ενσωματώσαμε
•  Κατα την επιλογή του χρώματος του εκάστοτε προϊόντος αμέσως αλλάζει και η φωτογραφία του προϊόντος δείχνοντας το προϊον στο σωστό χρώμα αλλά και στη σωστή τιμή αν αυτή μεταβάλλεται
•  Μπορείτε να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα της εταιρίας μέσω του Store Locator που διαθέτει η ιστοσελίδα
•  Blog με διάφορα νέα απο τον χώρο των βρεφικών ειδών

Δείτε το project live στο bebejou.gr.Σχεδιασμός eshop electromaniacs.gr σε πλατφόρμα CS-Cart

Το electromaniacs.gr είναι ένα eshop στο οποίο θα βρείτε προϊόντα για τον επαγγελματία και τον ερασιτέχνη DJ. Θα βρείτε προϊόντα επαγγελματικού ήχου & φωτισμού και πολλά άλλα ενδιαφέροντα!

Το electromaniacs.gr είναι κατασκευασμένο σε πλατφόρμα CS-Cart και η pla.NET.gr το αναβάθμισε με επιτυχία στην έκδοση 4.3.2 και το ανανέωσε δίνοντας του φρέσκο αέρα!

Στο electromaniacs.gr χρησιμοποιήθηκαν τελευταίες τεχνολογίες σχεδιασμού όπως HTML5 (Full Responsive), Parallax, CSS3 Animation & SASS. Όλα τα προηγούμενα συνδιάστηκαν αρμονικά και έβγαλαν ένα αποτέλεσμα που συναρπάζει και κάνει τις αγορές πιο εύκολες.Κατασκευή eshop tourtopanes.gr σε πλατφόρμα Opencart

Το tourtopanes.gr είναι ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα από το οποίο θα βρείτε τις πιο ενδιαφέρουσες κι ευφάνταστες ιδέες για δώρα. Η ανάγκη της πρακτικότητας και της πρωτοτυπίας ενώθηκαν και δημιούργησαν ένα νέο είδος δώρου, την "τουρτοπάνα"!

Η εταιρία "Squares Creations", που είναι και ο δημιουργός του tourtopanes.gr, απαρτίζεται από άτομα που έχουν εργαστεί επί σειρά ετών στο χώρο των βρεφικών ειδών. Άτομα νέα κι έμπειρα, δημιουργικά, με πολλή φαντασία, μεράκι κι αγάπη γι' αυτό που κάνουν.

Πρωτοποριακός Σχεδιασμός:

•  CSS3 Animation
•  SASS
•  HTML5
•  Αλλαγή Template Μέρα / Νύχτα
•  Onepage Checkout
•  Σύστημα πληρώμης με δόσεις
•  ResponsiveΚατασκευή δυναμικού ιστότοπου prctravel.gr σε Joomla

Το PRC Congress & Travel δημιουργήθηκε το 1978 και έχει πολυετή εμπειρία στο Συνεδριακό και Τουριστικό τομέα με αποτέλεσμα να φέρει την εταιρεία σε ευρέως αναγνωρισμένη θέση στην Ελληνική και Διεθνή Ταξιδιωτική αγορά.

Από την ίδρυση της η εταιρεία έχει διοργανώσει:

•  Περισσότερα από 350 συνέδρια, ημερίδες, σεμινάρια (Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά, Παγκόσμια)
•  Έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 350.000 συνέδρους

Μοντέρνος Σχεδιασμός:

•  CSS3
•  Custom K2 Template
•  HTML5
•  Αυτόματη αλλάγη συνεδριού απο μελλοντικό σε παρελθοντικό όταν παρέλθει
•  Αυτόματο Pin στο χάρτη βάση της τοποθεσίας του συνεδρίου
•  ResponsiveΜεταφορά στο νέο datacenter Athens 2

Οι server της εταιρίας μας όπως γνωρίζετε λειτουργούν σε ελληνικό datacenter και συγκεκριμένα στο datacenter της Lamda Hellix, προσφέροντας σας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Πλέον οι υποδομές της εταιρίας μας λειτουργούν στις εγκαταστάσεις του "Athens 2" Datacenter της Lamda Hellix!

Tο "Athens 2" είναι το νέο, καινοτόμο και ενεργειακά αποδοτικό datacenter που βρίσκεται στην Ελλάδα και προσφέρει υπηρεσίες και τεχνολογίες οι οποίες συναντώνται σε datacenter παγκόσμιας κλάσης. Αποτελεί το μοναδικό datacenter στην Ευρώπη και ένα από τα ελάχιστα στον κόσμο που πιστοποιείται με "Leadership in Energy and Environmental Design" (LEED) v4 BD+C Gold Certification από το U.S. Green Building Council για τη σχεδίαση και κατασκευή του. Η πιστοποίηση LEED (www.usgbc.org/leed) θεωρείται η σημαντικότερη διεθνής αναγνώριση βέλτιστων πρακτικών και στρατηγικών στο σχεδιασμό, την κατασκευή και λειτουργία ενεργειακά αποδοτικών "πράσινων" κτιρίων.Αναβάθμιση υποδομής VPS / cloudPC

Η pla.NET.gr πραγματοποίησε αναβάθμιση hardware στους server / host που φιλοξενούν τους Virtual Private Servers αλλά & την υπηρεσία cloudPC.

Η αναβάθμιση που έγινε είχε σκοπό την επέκταση της μνήμης ώστε να ανεβάσουμε κι' άλλο τις επιδόσεις μας & να καλύψουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Οι virtual private servers της pla.NET.gr είναι πλέον ενισχυμένοι και έτοιμοι να σας απογειώσουν!!!

Εσείς ακόμα το σκέφτεστε;Hosting με τιμές από άλλο πλανήτη!

Η pla.NET.gr αλλάζει τα πακέτα στις υπηρεσίες VPS και SSD Shared Hosting™.

Επιλέξτε για την εταιρία σας το server που ταιριάζει στις ανάγκες σας, σε εκπληκτικες τιμες που έρχονται απο άλλο πλανήτη!

Τα νέα πακέτα των virtual private servers της pla.NET.gr έρχονται με πλήρως αναβαθμισμένο hardware και με τις υποδομές μας να βρίσκονται πλέον στο νέο, καινοτόμο και ενεργειακά αποδοτικό datacenter στην Ελλάδα το "Athens 2"!

Οι τιμές στους VPS θα ξεκινούν από 10,00 € / μήνα ενώ στο SSD Shared Hosting™ θα ξεκινούν από 45,00 € / έτος.

Σύντομα θα ανακοινωθεί ο πλήρης τιμοκατάλογος των νεών πακέτων και για τις δύο υπηρεσίες (VPS & SSD Shared Hosting™). Stay Tuned!Αύξηση ρυθμού & όγκου .gr domains

Η pla.NET.gr απο τις 21/11/2014 μετά από σχετική έγκριση της Ε.Ε.Τ.Τ είναι επίσημος καταχωρητής ονομάτων χώρου με κατάληξη .gr.

Μέσα σε 8 μήνες η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι πελάτες μας είχε ως αποτέλεσμα να μεγαλώσει ο όγκος καταχώρησης των .gr domain name καθώς και ή μεταφορά απο άλλους καταχωρητές προς εμάς.

Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε την pla.NET.gr για τις υπηρεσίες σας. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, μας κάνει ακόμα πιο υπεύθυνους και υποχρεωμένους να προσφέρουμε πάντοτε τη μέγιστη ποιότητα υπηρεσιών. Όλοι εμείς στην pla.NET.gr εργαζόμαστε με σκοπό να σας προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες και οικονομικότερες λύσεις με άμεση και σωστή υποστήριξη!

Κατοχυρώστε κι εσείς το domain με κατάληξη .gr που επιθυμείτε και αφήστε το Internet να δουλεύει για εσάς ή μεταφέρετε το .gr domain σας σε εμάς χωρίς καμία χρέωση.ORICO: Προϊόντα υψηλής τεχνολογίας

Η "Planet Technologies P.C." με χαρά σας ανακοινώνει ότι έγινε επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρίας ORICO σε Ελλάδα & Κύπρο και ήδη αρχίζει να μεγαλώνει το δίκτυο μεταπωλητών της.

Αν σας αρέσουν τα προϊόντα της ORICO και είστε επαγγελματίας στο χώρο της πληροφορικής, μπορείτε να γίνετε κι εσείς συνεργάτης και μέλος του επίσημου δικτύου μεταπωλητών ORICO, απολαμβάνοντας τα οφέλη. Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα συνεργατών της ORICO εδώ.Η ORICO διαθέτει τεχνολογικά προϊόντα απαράμιλλής αισθητικής. Στην γκάμα της ORICO θα βρείτε προϊόντα για την αποθήκευση δεδομένων, τη φόρτιση & τη δικτύωση συσκευών, τα οχήματα, αλλά & αξεσουάρ για PC & Mac.

Όλα τα προϊόντα της ORICO εφαρμόζουν την τελευταία τεχνολογία USB 3.0, χαρακτηρίζονται από εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και καλύπτουν όλες τις ανάγκες, από οικιακούς χρήστες μέχρι μεγάλες εταιρίες.

Μπορείτε να δείτε όλα μας τα προϊόντα στο επίσημο site της ORICO.


  Content of newsletter in English language is following.

Completing new Projects


bebejou.gr eshop construction based on Opencart platform

We are proud to announce our new project! bebejou.gr is the new and updated online store (e-shop) of "bebejou Hellas".

The project lasted several months, but the outcome really justifies us! With pixel-to-pixel detailed design, suitable function of purchase technologies, user-friendly environment and much more. We put all our passion to enrich an Opencart with incredible customizations and all cutting-edge technologies available for Web Design / Development, such as Parallax, CSS3, HTML5, JQuery Frameworks, Google APIs, etc.

Specifically, the visitor of the renewed bebejou website can easily and quickly navigate through the main menu sections of the website and enjoy its new features:

•  The user can place products in the basket with just one click.
•  Checkout is now easier than ever, with a one-step procedure, using the integrated "Onepage Checkout" system.
•  When choosing product color, the picture immediately changes to show the product in the right color and at the right price, if it is changed.
•  The user can find the nearest company store, using the Store Locator.
•  A blog with various news on baby products

See the project live at bebejou.gr.electromaniacs.gr e-shop design based on CS-Cart platform

Electromaniacs.gr is an e-shop where you will find products for the professional and amateur DJ. Here, you will find professional sound & lighting products, among many other interesting things!

Electromaniacs.gr is designed on CS-Cart platform and pla.NET.gr upgraded it successfully to 4.3.2 version and gave it a fresh look!

For electromaniacs.gr we used the newest design technologies, like HTML5 (Full Responsive), Parallax, CSS3 Animation & SASS. All these were combined harmoniously to produce an outcome that fascinates and makes shopping easier.Construction of tourtopanes.gr e-shop based on Opencart platform

Tourtopanes.gr is a modern online store where you can find the most interesting and imaginative gift ideas. The need for practicality and originality came together and created a new kind of gift, "tourtopana"!

"Squares Creations", the company that created tourtopanes.gr, is made up of people who have worked in the field of baby products for many years. Young, experienced, creative people, with a lot of imagination, passion and love for what they do.

Innovative Design:

•  CSS3 Animation
•  SASS
•  HTML5
•  Template Change Day / Night
•  Onepage Checkout
•  Installment payments
•  Responsive DesignConstruction of dynamic website prctravel.gr based on Joomla

PRC Congress & Travel was established in 1978 and has extensive experience in the Congress and Tourism sector, making it an esteemed company in the Greek and International Travel Market.

Since its establishment the company:

•  Has organized more than 350 conferences, workshops, seminars (Pan-Hellenic, Pan-European, Global))
•  Has attended to more than 350,000 conferrers

Contemporary Design:

•  CSS3
•  Custom K2 Template
•  HTML5
•  Automatic switch between future and past conferences
•  Automatic map Pin based on conference location
•  Responsive DesignTransfer to the new Athens 2 datacenter

As you must be aware, our servers operate in a Greek datacenter, specifically in Lamda Hellix datacenter, offering you the best possible services. Now, the infrastructure of our company operates at the "Athens 2" Datacenter premises of Lamda Hellix!

"Athens 2" is the new, innovative and energy-efficient datacenter located in Greece, which offers world class datacenter services and technologies. It is the only datacenter in Europe and one of very few in the world that is certified with "Leadership in Energy and Environmental Design" (LEED) v4 BD+C Gold Certification by U.S. Green Building Council for its design and construction. The LEED certification (www.usgbc.org/leed) is considered the most important international recognition of best practices and strategies in design, construction and operation of energy-efficient "green" buildings.Upgrade of VPS Infrastructure / cloudPC

pla.NET.gr upgraded the hardware of its servers that host Virtual Private Servers & cloudPC service.

The upgrade aimed to extend the memory, in order to boost our performance & satisfy even the most demanding users.

pla.NET.gr virtual private servers are now enhanced and ready to lift you off the ground!!!

Still thinking about it?Hosting with out-of-this-world prices!

pla.NET.gr changes its VPS and SSD Shared Hosting™ packages.

Select the server that meets your company’s needs, at amazing, out-of-this-world prices!

pla.NET.gr new virtual private servers come with fully upgraded hardware and our infrastructure is now located at the new, innovative and energy-efficient "Athens 2" datacenter in Greece!

VPS prices start at 10,00 € / month while SSD Shared Hosting™ start at 45,00 € / year.

The complete pricelist of new packages for both services (VPS & SSD Shared Hosting™) will be announced shortly. Stay Tuned!.gr domains rate & volume growth

Since 21.11.2014, pla.NET.gr is an official register of domain names ending in .gr, approved by the National Telecommunications and Post Commission (EETT).

Within 8 months, the trust our customers have shown us led us to enlarge the registration volume of .gr domain names, as well as transfer from other registers to us.

Thank you for choosing pla.NET.gr for your services. The trust you show us makes us even more responsible and committed to always offer you services of the highest quality. All of us in pla.NET.gr aim always at offering you the best and most cost-efficient solutions, with immediate and suitable support!

Register the .gr domain name you want and let the Internet do the work for you, or transfer your .gr domain to us, free of charge.ORICO: High-tech Products

"Planet Technologies P.C." is pleased to announce that it is now the official representative of ORICO in Greece & Cyprus and it is already beginning to grow its reseller network.

If you like ORICO products and you are an IT professional, you too can become an associate and member of the official network of ORICO resellers, enjoying the benefits. Learn more about the ORICO affiliate program here.ORICO provides technological products of unparalleled quality. The ORICO range includes products for data storage, device charging & networking, vehicles, as well as accessories for PC & Mac.

All ORICO products use the latest USB 3.0 technology, they are characterized their exquisite quality and fulfill every demand, from home users to large corporations.

You can view all our products at the official site of ORICO.


Η αποστολή του παρόντος Newsletter δεν είναι spam και γίνεται σε πλήρη εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας (αρ. 11 του Νόμου 3471/2006). Τα μηνύματα e-mail, για να είναι έγκυρα θα πρέπει να περιέχουν απαραίτητα: Ονοματεπώνυμο ή επωνυμία (για Νομικό Πρόσωπο), ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου ή fax & ιδιότητα του χειριστή.

 
pla.NET.gr | Professional Web Services
9a, Psaron St. | 15343, Agia Paraskevi | Athens - GREECE
Tel.: +30 210 6090592 | Fax: +30 211 0134522
email: info@pla.net.gr | website: www.pla.net.gr